Formanden for Inatsisartut Kim Kielsen har den 20. december 2022 tildelt Nersornaat i sølv til Siverth K. Heilmann

20.12.2022

Formanden for Inatsisartut Kim Kielsen har ved en højtidelig begivenhed i Kommunalbestyrelsens mødelokaler i Maniitsoq den 20. december 2022, tildelt Nersornaat i sølv til Siverth K. Heilmann.

 

Siverth K. Heilmann modtog Nersornaat i sølv for sit mangeårige virke indenfor det politiske arbejde både lokalt og nationalt.

 

Formanden for Inatsisartut, fremhævede blandt andet i sin tale for Siverth K. Heilmann:

 

Formandskabet for Inatsisartut tildeler dig Nersornaat i sølv, særligt med begrundelse i dit mangeårige politiske arbejde både som tidligere borgmester i Maniitsoq, tidligere partiformand for Atassut, tidligere medlem af Naalakkersuisut af flere omgange og endeligt som mangeårigt medlem af Inatsisartut.

 

Fra dine unge år har du været fisker og fanger og som du stadig har kræfter og energi til, at beskæftige dig med ved siden af dit politiske liv. Vi kender dig som en erfaren og dedikeret politiker, der ind imellem måske mister tålmodigheden over vores debatter i salen og her finder du uden tvivl fornyet styrke og tålmodighed ved din ophold i naturen, når du skal hente ny energi til dit fortsatte politiske arbejde.

 

På Formandskabets vegne

 

Kim Kielsen
Formand for Inatsisartut